White noise apparaten die je baby helpen om beter te slapen

Goed slapen is natuurlijk enorm van belang voor baby’s. Maar ook voor de ouders is het enorm belangrijk om goed te slapen. Hierbij is het dan ook vaak zo dat de ouders een stuk beter slapen als de baby dat ook doet. Er zijn verschillende manieren om een baby beter te laten slapen. Echter zijn er vandaag de dag ook apparaatjes te koop, die speciaal hiervoor ontworpen zijn. Het zijn de apparaatjes met de naam: White noise apparaten.

De werking van een white noise apparaatje

Een white noise apparaatje wordt geplaatst in de slaapkamer van de baby. Deze maakt een monotoon geluid, waardoor de baby beter in slaap zal vallen. Tevens zorgt het ervoor dat de baby ook beter doorslaapt. Dit komt doordat het monotone geluid slaapverwekkend is voor veel mensen. Denk er maar eens aan hoe vaak mensen in de trein of in de auto in slaap vallen. Terwijl ze normaal gesproken nooit zo gemakkelijk zittend in slaap vallen.

Tevens zorgt het geluid wat het apparaatje produceert ervoor dat andere geluiden niet zo goed hoorbaar zijn. Denk er maar eens aan dat je bijna geen geluiden van buiten hoort, wanneer er regen tegen het raam tikt.

Verschillende soorten white noise apparaten

Er is een grote markt voor white noise apparaten, mede door de vele succesverhalen die op het internet te lezen zijn. Hierdoor zijn er verschillende fabrikanten te vinden die deze apparaatjes op de markt hebben gebracht. Tevens zijn de apparaatjes doorontwikkeld, waardoor er vele verschillende modellen verkrijgbaar zijn met allerlei extra functies.

Hierdoor zijn er ook grote verschillen te vinden in de verschillende mogelijkheden, maar ook in de aanschafprijzen. Er zijn dan ook vrij eenvoudige white noise apparaten die enkel één geluid mogelijkheid hebben. Terwijl er ook versies zijn waarbij er uit verschillende geluiden gekozen kan worden en er zelfs een nachtlampje bij in is gebouwd.

Numsy white noise

De Numsy white noise is een populaire uitvoering. Het is een compact apparaat met een design waar over nagedacht is. Er zitten verschillende opties op, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om een keuze te maken uit het volume van het geluid.

Baby Shusher

Dit is wederom een slaaphulp welke vaak verkocht wordt. De naam zegt het eigenlijk al een beetje. Dit apparaatje maakt ook een geluidje welke er voor moet zorgen dat de baby beter in slaap valt.

Truelife knuffel

Een andere leuke uitvoering die van Truelife. Dit apparaatje zit verwerkt in een zachte knuffel. Naast de functie van het geluid en natuurlijk het schattige uiterlijk. Kan het ook licht projecteren op de muur. Hierdoor zal er een prachtig mooi licht ontstaan wat veel doet denken aan een sterrenhemel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *